Termeni si conditii

Sarbatori la oferta este reprezentat prin S.C. SOFT BUILD S.R.L., J35/1652/2006, CIF 18705608, cu sediul social in localitatea SANMIHAIU ROMAN, judetul Timis, cod postal 307380, denumit in continuare FURNIZOR de servicii de promovare online si de servicii conexe care pot fi contractate prin intermediul website-ului www.sarbatorilaoferta.ro.

Servicii si informatii

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe website-ul www.sarbatorilaoferta.ro este echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos, termeni care se pot modifica periodic, utilizatorul trebuind sa verifice actualizarile de fiecare data cand acceseaza acest site.

Continut si drepturi de autor

Continutul si designul website-ului apartin FURNIZORULUI si sunt protejate de legislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti reproduce materialele afisate pe site fara a detine o permisiune scrisa din partea FURNIZORULUI.

FURNIZORUL poate, fara orice alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite explicarea atitudinii sale, sa suspende sau sa inceteze accesul dumneavoastra la continutul website-ului sau la o parte a acestui continut.

FURNIZORUL nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii sau a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. FURNIZORUL nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

 

 

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la termenii si conditii prevazute in acest website. FURNIZORUL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt considerate a fi acceptate de catre UTILIZATOR daca acesta continua sa foloseasca website-ul dupa afisarea lor in acest document.

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii reglementeaza folosirea site-ului www.sarbatorilaoferta.ro. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile, nu folositi acest website. Daca folositi website-ul, conduita dumneavoastra indica faptul ca sunteti de acord sa respectati termenii si conditiile.

Solutionarea litigiilor

Prezentul document este supus legii romane si se solutioneaza pe cale amiabila sau prin intermediul instantelor judecatoresti competente.

Conditii de utilizare a website-ului

Exceptand cazurile mentionate ulterior in acest contract, continutul acestui website nu poate fi copiat, reprodus, distribuit, republicat, downloadat, postat sau transmis sub nici o forma si prin nici un mijloc, fara consimtamantul anterior in scris al FURNIZORULUI. Nu este permisa distribuirea sau copierea continutului paginilor continute in prezentul site, catre orice tert, dar nelimitand la caching-ul continutului acestui site.

Prin contactarea FURNIZORULUI telefonic sau prin email, UTILIZATORUL este de acord ca datele lui sa fie salvate in baza de date a FURNIZORULUI, acesta din urma avand drept deplin in contactarea, trimiterea de materiale promotionale sau folosirea mesajelor sub forma testimonialelor sau alte forme de reclama in site sau in afara acestuia.

Materiale transimse prezentului website

Orice material sau informatie trimise sau publicate pe acest website, prin orice mijloc, vor fi tratate ca neconfidentiale si neproprietare si ca atare pot fi utilizate de FURNIZOR in orice scop, nelimitandu-se la dezvoltare sau marketingul produselor sau serviciilor. Este interzisa publicarea sau transmiterea catre sau de la acest website a materialelor ilegale, amenintatoare, calomnioase, defaimatoare, obscene, pornografice sau a altor materiale care pot contraveni legilor din tara relationata de website.

Limitarea raspuderii

Materialele si continutul publicate pe acest site sunt oferite “ca atare”, fara garantii explicite sau implicite de orice natura, inclusiv garantii de adecvare pentru scopuri comerciale, garantii de respectare a drepturilor de autor sau garantii de adecvare pentru vre-un scop anume. FURNIZORUL este absolvit in toate cazurile de responsibilitate pentru orice daune (inclusiv, dar fara a se limita la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor) ce decurg din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a materialelor, chiar daca FURNIZORUL a fost informat asupra posibiltatii aparitiei unor asemenea daune.